Logo
 Izbornik
 Kolumne Marka Engela
Neaktivnost!
05.02.2002.
Dragi moji!

Ispada da sam u zadnje vrijeme postao neaktivan što se tiće objava kolumni! Od nekolicine sam doznao za sa velikom željom isčekuju moju novu kolumnu!!!
Želim Vas uvjeriti da nisam neaktivan! Primjerice, tijekom zadnjeg vikenda, toliko stvari se desilo, toliko sokova se potrošilo, toliko novih “poznanstava”, TOLIKO KILOMETARA (cca350) se prošlo, upoznao sam antiterorističku-komando-izviđačku patrolu (to je najtajnija postrojba u SIHu (ili SIZu)…a ja vam o tome nemogu preko kolumne ispričati niti jednu sitnicu!!! Nije cenzura, zabrana ili sl. nego jednostavno ne mogu odoljeti molbi da ne napišem takav članak! Naime, osoba uz koju su ta događanja vezana, tako me lijepo zamolila da o tome ne pišem. Evo i sada kada se sjetim te zamolbe, sav se naježim, tako mi je toplo oko srca i imam knedlu u grlu…
Naravno, svi smo svjesni da će se o tome kad-tad saznati. Svi znamo da se u našem savezu tajne šire brže nego bitne i korisne informacije!
Zato, budite strpljivi i slušajte tračeve!
Ujedno koristim priliku da vas obavjestim da će NAŽALOST, Ured predsjednika SIZa u ožujku morati promijeniti ime. Naravno, sastav ostaje isti, a nazivu ureda ćemo dodati samo dva (2) slova!!!!!
Dragi čitatelji!
Budite strpljivi, opet će doći interesantna kolumna. Primjerice, ovaj vikend, Ured predsjednika ima aktivnosti u Labinu! Ako se prisjetite mojih kolumni vezanih za tečaj, moći ćete povezati što se dešava. Iskreno vjerujem da bi slijedeća kolumna mogla biti više nego senzacionalna!

PS Još uvijek nemam dovoljno prijava za upravu weekend tečaja!!! Ljudi, kaj vam je??? Daj se prijavite. Bez vas je UPITNO ODRŽAVANJE TEČAJA!!!!
KORISTIM PRILIKU DA SE ZAHVALIM PREDSJEDNIKU KOJI JE SUDJELOVAO U EVAKUACIJI “PLANINARA” I PONOVO JE DOKAZAO DA JE ZLATAN NJEGOVO IME I OSOBINA!!!!!

Autor: Čop

Kontaktiraj kolumnistu! Verzija za ispis