Logo
 Izbornik
 Kolumne Marka Engela
OGLAS: Tražim osobe za rad na tečaju!
18.01.2002.
Helou!

Evo došlo je vrijeme za novi članak! Kao prvo, predložio bih svim kolumnistima da zatraže novinarsku iskaznicu od uredništva SCOUTPARKA!!!!!
Zamislite sramotu, dođete negdje, htjeli bi malo fotografirati, intervjuirati… sigurno ćete naići na pitanja “ZA KOG TI RADIŠ?”, “ ŠTO SLIKAŠ?”, “Tko te je poslao?”… a vi nemate nikakvu službenu iskaznicu! Pa ja bi u zemlju propao! Zato sam se ja na vrijeme pobrinuo i dobio službenu novinarsku iskaznicu, i sada ako me neko pita “ZA KOG TI RADIŠ?” ponosno mogu odgovoriti “ZA SCOUTPARK!!!!!” i mogu predočiti iskaznicu! Sva vrata su mi otvorena, čak i ona najvažnija, vrata ureda predsjednika SIZa!!!!!!!!!! Pozdrav predsjedniku!
A sada da se vratimo malo u prošlost. Još uvijek me kopkaju ovi čarobni WEEKEND tečajevi! To mi je tak super. S obzirom da se u SIZu približava izborna skupština, a ja bi sa još nekim predsjednikovim ljudima trebao pripremiti tu skupštinu, došao sam do super ideje!
Dakle, TRAŽIM ljude volje rada, da mi se pridruže u organizaciji WEEKEND tečaja za predsjednika i tajnika Saveza! Trebali bi napraviti PROJEKT i shemu tečaja, ali na način da se preko dana tečajcima omogući što više vremena za odmor, kako bi se u večernjim i nočnim satima odmorno prihvatili rješavanja tekućih problema! U ranim jutarnjim satima bi mogli baciti TAFTAČA ili DIVERZANTA.
Svi koji su zainteresirani za rad na tom tečaju neka me emajlaju, a oni koji nisu zainteresirani neka me ne emajlaju!
SVI POTENCIJALNI TEČAJCI ĆE BITI PRAVOVREMENO OBAVIJEŠTENI O MJESTU I VREMENU ODRŽAVANJA WEEKEND TEČAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svi koji će biti u upravi tečaja, ako zadovolje kriterije, priznat će im se vještarstvo ILUZIONISTE!
VAŽNA OBAVIJEST ZA INSTRUKTORE SIZa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neslužbeno sam saznao da se priprema delegacija SIZa za odlazak na maskenbal u Brazil! Svi zainteresirani neka se jave Sv. čovjeku tj. Tajniku saveza radi detaljnijih informacija!
Pozdrav svim ljudima dobre volje, a oni koji se ne prepoznaju u tome u totalnom su bedu!

Autor: Čop

Kontaktiraj kolumnistu! Verzija za ispis