Logo
 Izbornik
 Kolumne Marka Engela
Skupštinarenje i predstojeći praznik!
22.12.2001.
Dragi moji!

Evo, prošla je i ova skupština SIZa. Tematska skupština pod nazivom IGE BEZ GRANICA prošla je uglavnom bez velikih izgreda. Naravno i ovu skupštinu su osiguravali pripadnici iz osiguranja predsjednika (predsjednik ih naziva BOLEST). Skupština je trajala preko 2 h ali ipak nije nešto korisno dogovoreno. Mene čudi da ljudi koji su sudjelovali na skupštini nemaju pametnijeg posla nego skupštinariti!
Završnica skupštine je bila u restoranu VESLAČKI KLUB. Tamo se nije moglo glasati jer nije bilo kvoruma! Falio nam je jedan član skupštine sa pravom glasa. I na tom djelu skupštine glavnu riječ vodio je naš predsjednik! Bio je najglasniji dok ga osoblje nije zamolilo dal bi mogao biti malo tiši. (zeka-peka).
Glavna tema razgovora je bila izborna skupština koja je u 3. Mjesecu. Glavni kandidat je i dalje ZK. Ujedno se i traži osoba koja bi vodila predizbornu kampanju! Naravno i traže se oni koji bi sa nekim financijskim ili materijalnim sredstvima poduprla tu kampanju. Jedan od izvora financiranja kampanje biti će i dobrotvorni koncert i svi prihodi biti će uloženi u predsjedničku kampanju! Naziv koncerta će biti ili SVI SMO MI ZLATAN KATIĆ, DAJMO NEK BUDE ili PUSTI NEK TRAJE ! Skupština je završila oko 02:00h zbog pomanjkanja kvoruma i financijskih sredstava (nije blo Sv. čovjeka).

S obzirom da se približava praznik SARME, OREHNJAČE I MAKOVNJAČE koristim ovu priliku svim svojim čitateljima želim sve najbolje! Ujedno želim vam i puno uspjeha u narednoj godini i sve ono što si i sami želite! MIR S VAMA.

Autor: Čop

Kontaktiraj kolumnistu! Verzija za ispis