Logo
 Izbornik
 Članak
Izviđački vikend od 7. do 9.4.2017. bio je u znaku ZDRAVLJA
Osječki javorovci su i ove godine, kao i svake od početka manifestacije OSIJEK ZDRAVI GRAD sudjelovali u istoj, u nedjelju 9.4. s porukom IZVIĐAČKI NAČIN ŽIVOTA - ZDRAVI JE NAČIN ŽIVOTA.
11.04.2017.

Posebno smo ove godine za posjetitelje organizirali izviđačke igre koje osiguravaju život bez depresije, jer igra, priroda i  druženje čine svijet oko nas sretnim. Svaki sudionik izviđačke igre za nagradu je dobio jabuku.  Osim igara djeca su bojala bojanku  s porukama i crtežima zdravog života.

U subotu 8. 4. naši su osječki javorovci otputovali u Donju Zelinu gdje se okupilo više od 450 izviđača iz Hrvatske na  susretima IGRAJMO SE ZDRAVO u organizaciji Udruge Skauta  Savski gaj iz Zagreba.  Istog je dana jedna naša ekipa mlađih izviđača  sudjelovala u izviđačkom višeboju Đeboree. Nešto malo stariji izviđači – istraživači su sudjelovali na međunarodnom izviđačkom orijentacijskom natjecanju u Zenici  (BIH) u sklopu manifestacije  „Zeničko proljeće“ (7-9.4.), gdje smo kao jedina ekipa iz Hrvatske predstavljani naš Grad Osijek, našu Slavoniju i Baranju  te  Lijepu Našu.

Vikend je prošao kao i trenu, ispunjen zdravim načinom života, boravkom u prirodi, uz smijeh i zadovoljstvo svih.

Sami biramo način života, Izaberimo zdravi način života. Izviđaštvo je zdravi način života.

uz izviđački pozdrav

 

Predsjednica IK Javor:

 Jadranka Kokolari


 
Objavio: infoSIHteam
 
Verzija za ispis