Logo
 Izbornik
 Članak
Ponovno oživljen klub "Student"
U četvrtak, 05.11. u prostorijama OI „Jarun“ održan je prvi sastanak izviđača, članova Saveza, koji nisu rodom iz Zagreba, ali u njemu polaze studij.
06.11.2015.

Sastanku je prisustvovalo 5 istraživača-rovera; Paula Marković, Marin Mićunović, Dario Kuvačić i Ivo Livačić iz SK „Split“ te Davor Senzel iz OI „Picoki“.

Ispred Saveza izviđača Hrvatske pozdravile su ih dopredsjednica Mirela Varović te Glavna načelnica Helen-Marie Kerovec. Obećale su im pružiti svu moguću podršku i pomoć u radu kako tijekom studija, što se, nažalost, mnogima događa, ne bi izgubili kontakt s izviđaštvom.

Sastanku je prisustvovao i Nenad Petrić-Klempo koji im je ispričao kako je funkcionirao i koje sve aktivnosti imao klub tijekom svojih zlatnih vremena u osamdesetima. On se studentima također stavio na raspolaganje ukoliko im zatrebaju bilo kakav savjet ili pomoć.

Sljedeći sastanak dogovoren je za ponedjeljak 16.11. s početkom u 20:30 sati, u prostorijama OI „Jarun“, Rudolfa Bičanića 5. Za sve dodatne informacije pozivamo sve zainteresirane da se jave  Marinu (marin_micunovic@yahoo.com) i Pauli (paula.markovic@hotmail.com) koji su na sebe zasad preuzeli vodstvo kluba.


 
Objavio: infoSIHteam
 
Verzija za ispis