Logo
 Izbornik
 Članak
JOTI 2015 u Đakovu
Evo u par rečenica i slika u prilogu kako su izgledale JOTI - JOTA radionice u Đakovu.
20.10.2015.
Ove godine kao i prijašnjih odlučili smo kategoriju poletarci poštediti od sjedenja za laptopom, ali smo ih uveli kroz priču o to me što je to JOTI - JOTA i koji je cilj te akcije. 
 
Tako su na radionicama isključivo sudjelovali izviđači te poneki brđani. 
 
Ukupno dvadesetak sudionika od toga desetak ozbiljnije. 
 
Koordinatori radionica bili su izviđači Patrik Kapetan i Marko Vukadin kojima je ovo bio ujedno i jedan od uvjeta za stjecanje vještarstva "Info Scout". 
 
Radionice su se održavale u prostorijama odreda i dvorištu (koliko je kiša dozvoljavala) i to u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima u subotu i nedjelju. 
 
Ne treba ni napominjati da su zvukovi sa SIH-FM cijelo vrijeme ispunjavali izviđačke prostorije.
 
Osim samog dopisivanja i uspostavljanja kontakta organizirali smo i predavanje na temu "Što je to nasilje, povijest nasilja i nasilje modernog doba". Cilj ovog predavanja bio je da pokažemo djeci koje sve opasnosti vrebaju na internetu ali i da sami obrate pažnju na svoje ponašanje i izražavanje kada se koriste elektroničkim medijem. 
 
Inače, izviđač Patrik Kapetan prijavio je odred i na  http://www.world-jotajoti.info/ tako da smo ove godine dobili i JID code te zadatke koje smo morali obavljati. Konkretne rezultate tog zadatka / natjecanja nemamo. 
 

Načelnik odreda izviđača Klasje

Arian Čavala

 


 
Objavio: infoSIHteam
 
Verzija za ispis