Logo
 Izbornik
 Članak
40. Novembarski susreti izviđača Banja Luka - Kup izviđačkog prijateljstva - KIP
Ove godine i Novembarski susreti izviđača slave veliki jubilej - održavaju se po 40-ti put.
19.10.2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbog svega toga, ove godine, Novembarski susreti će imati tri segmenta:

  1. Tradicionalno orjentaciono takmičenje - gdje možete provjeriti svoja znanja iz topografije i ostalih izviđačkih vještina. Ekipe će se takmičiti u sastavu 3+2.
  2. Staza izazova - avantura u kojoj ćete primjeniti izviđačke vještine na neki drugi način, ali se i oprobati u nekim novim, a sve kroz šetnju kroz prošlost i sadašnjost naše Banja Luke.
  3. Kup izviđačkog prijateljstva - KIP Ideja za ovo takmičenje nastala je na Susretima brđana regije/regiona kao odraz želje da se osnuje regionalna izviđačka Liga gdje će svoje znanje i vještine oprobati najbolje ekipe iz regiona. Krajnji cilj KIP-a da se nakon takmičenja unutar 5 regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i BiH), najbolje ekipe okupe jednom godišnje i ukrste svoje tačkaše i lenjire i pokažu šta znaju. Na Novembarskim susretima izviđača će se održati prvo neformalno takmičenje KIP, sa međunarodnom takmičarskom komisijom. Prijavite se i takmičite se sa najboljima!!!

Datum održavanja

Datum održavanja akcije : 27. – 29. studeni 2015. godine

Kotizacija

Kotizacija Kup izviđačkog prijateljstva - KIP Kotizacija za KIP iznosi 20 KM ili 10 eura po članu ekipe (organizator obezbjeđuje majicu)

Orjentaciono takmičenje i staza izazova Kotizacija iznosi 15 KM po članu ekipe, a plaća se isključivo u KM-ovima.

Kotizacija za učesnike izvan BiH iznosi 8 eura po članu ekipe ako se odluče za plaćanje u toj valuti.

Takođe, kotizaciju možete uplatiti i putem žiro računa Odreda: 562-099-00012270-59 NLB Razvojna banka a.d. Banja Luka. Zvanične prijave poslati najkasnije do 20.11.2015.godine.

Kontakt osobe : Nikola Šodić +38766 660 548 nikolasodic@gmail.com

Darko Mitrašinovc +38765 540 882 darko@mitrasinovic.info

Predzadatak

Svaka ekipa je treba da za predzadatak donese kutiju hrane za bebe (Novalac 2) ili paket pelena (broj 5)! Predzadatak će biti predat štićenicima Doma za nezbrinutu djecu "Rada Vranješević" u Banja Luci.

 


 
Objavio: infoSIHteam
 
Verzija za ispis