Logo
 Izbornik
 Članak
Centar istraživača X i Izviđački Put Izazova
Prošlo je godinu dana od osnivanja Kluba istraživača X – programske sekcije za dobnu skupinu istraživača Dalmacije koja je osnovana s ciljem edukacije, međusobnog povezivanja, druženja i upoznavanja, razmjene iskustava te stjecanja novih znanja i vještina. Nakon tih godinu dana zajedničkih aktivnosti i druženja, odlučili smo da je vrijeme za nešto novo!
17.11.2014.

I tako smo, uz podršku predsjednika Saveza izviđača Hrvatske, Željka Roglića - Klodija, odlučili da je pravo vrijeme da naši istraživači krenu na svoj Izviđački Put Izazova. Okupio se voditeljski tim, sjeli smo s Klodijem, napravili plan i krenuli! Bilo nam je sve novo i drugačije, pitali smo se kako ćemo se u tome snaći i hoćemo li to dobro odraditi, ali kad se male ruke slože, stvarno se sve može! J

 

Na prvom rođendanu Kluba istraživača X predstavili smo istraživačima ideju novog programa koju su oni jako dobro prihvatili, podijelili su se u ekipe, naziv Klub istraživača X smo promijenili u Centar istraživača X i tako smo napravili mali korak za čovječanstvo, ali veliki za sve istraživače i rovere Dalmacije.

Nakon tjedan dana našli smo se na istom mjestu u isto vrijeme, voditeljski tim je X-ovcima predstavio projekte po zonama, oni su te ideje dopunili svojima, timovi su se formirali i sada nas čeka planiranje i provedba projekata. Odabrani su projekti iz zona akcije, sporta, prirode, zajednice i kreativnosti tako da će nam prva sezona rada biti raznolika i zanimljiva. Slijedi sastanak s mentorima po timovima i projekti kreću!

 

Mi se jako veselimo novom načinu rada i vjerujemo u naše istraživače i rovere! J

 

Držite nam fige, a mi ćemo vas redovito izvještavati o našim koracima na Izviđačkom Putu Izazova. J

 

Uz izviđački pozdrav Budi Pripravan!

Voditeljski tim Centra istraživača X


 
Objavio: infoSIhteam
 
Verzija za ispis