Logo
 Izbornik
 Članak
Dani otvorenih vrata osječkog Izviđačkog kluba Javor
Dani otvorenih vrata osječkog Izviđačkog kluba Javor u 2014. bili su u potpunosti ispunjeni te smo svaki dan dali doprinos ovoj manifestaciji.
23.06.2014.
Prvog dana 5. 6. na dvije smo lokacije predstavili našu udrugu U prije podnevnim satima (10,00-12,00) postavili smo „štand“ i malu izložbu te organizirali eko igre koje smo posvetili Danu zaštite okoliša. Isti dan poslije podne nastavili smo „držati“ otvorena vrata i održali smo izviđačku prezentaciju „Izviđačkom igrom do znanja“ na jednom roditeljskom sastanku u OŠ Ljudevita Gaja, te smo organizirali prikaz izviđačkih vještina i izviđačkih igara na Trgu b. Josipa Jelačića u Donjem Gradu (18,00-20,00).  
 
U petak 6. 6., drugog dana otvorenih vrata održan je 4. Izviđački dan Osječko baranjske županije, koji povodom dana Županije. Pozvali smo učenike nekoliko osnovnih škola da nam se pridruže na ovoj otvorenoj manifestaciji za djecu a odazvali su se učenici OŠ Ljudevita Gaja iz Osijeka i Sarvaša. 
 
Trećeg dana otvorenih vrata u subota 7. 6. pozvali smo naše odrasle izviđače i roditelje na druženje pod nazivom Kulinarski brđanski višeboj gdje su pokazali svoja znanja kuhanja u prirodi, spretnost u izviđačkim vještinama i igrama te su razmijenili iskustva kako bi i dalje mogli još bolji volonterski dati svoj doprinos za djecu i mlade.  
 
Jadranka Kokolari, predsjednica IK Javor
 
Objavio: infoSIHteam
 
Verzija za ispis