Logo
 Izbornik
 Članak
16. Riječko orijentacijsko natjecanje "LIPSUS ekskluziv" 2014
DRAGI IZVIĐAČKI PRIJATELJI... EVO NAS OPET... KONAČNO U LIPNJU... 
21.05.2014.
Zašto ekskluziv? 
Zato što smo podignuli ljestvicu kvalitete u organizaciji. Uvijek  
smo bili prvi u nečemu, pa tako i ovaj put želimo biti prvi i testirati Vas. Želimo izvući vrhunski osjećaj zabave, smijeha i Vašeg zadovoljstva po povratku kućama.  
 
Što ekskluziv obuhvaća?  
E pa ne smijemo baš sve reći, ali ono što možemo je sljedeće.  
Primamo samo 10 ekipa, od toga 6 iz Hrvatske i 4 iz inozemstva. "Lipsus" je ove godine po prvi put pozivni, što znači da se pozivi upućuju ekipama po ostvarenim plasmanima na natjecanjima. Staza na "Lipsusu" će biti max. dugačka 9 km, laganog (penzionerskog) uspona. Zadaci će biti standardno zahtjevni, pa očekujemo upravo vrhunske uradke. Konkurencija će biti jača, pa će biti veći gušt i Vama i nama. Biti će tu i par posebnih zadataka kao i uvijek.  
 
Ono što Vam nudimo, osim super natjecateljskog dijela, su večeri muzike, zabave i par dobrih igrica. Nudimo Vam i smještaj u krevetima s posteljinom, tuševe, švedski stol za doručak, kavu razbudnicu, obilne i vrhunske obroke na pravim tanjurima koje netko iza Vas pere. Dakle ne morate ništa raditi osim uživati!  
 
Nadalje, ono što možemo još reći je da ćemo Vam u nedjelju organizirati ručak na brodu, koji će krstariti na relaciji Bakar - Beli (otok Cres) - Malinska (otok Krk) - Bakar. U sklopu krstarenja obići ćemo ta mjesta i vidjeti neke zanimljive stvari, imat ćemo i "igre u moru" te kupanjac na pola Kvarnera. Juhuuuuuu!  
 
 
Ostalo neka bude skriveno za sad!  
 
 
Kad je sve to i gdje?  
 
Od petka 27. lipnja (juna) do nedjelje 29. lipnja 2014. Planirajte obavezno doći u petak do 21 sat, a otići u nedjelju oko 16 sati (možete i ostati, ali onda ste u svom aranžmanu) . Sve se odigrava na području Općine Kostrena. Smještaj je u izviđačkom odmaralištu "Esperanto domo", na adresi Šodići 3, a u sklopu objekta je i lokal "Amfora" koji će za Vas osigurati iznimno povoljne "usluge". Više možete pogledati na mrežnim stranicama izviđačkog odmarališta Esperanto Domo
 
Ekskluziv kotizacija za sve ovo je 230 kn po članu ekipe.  
 
 
Sastav ekipe  
 
Obavezno 5 članova (plaćate kotizaciju za 5), mješovitog sastava s najmanje jednim članom suprotnog spola. Na dva člana suprotnog spola dobijate bonus bodove! Godine dobi su u donjoj granici 20, a u gornjoj neograničene.  
 
 
Prijave  
 
Ukoliko niste dobili poziv, prijavite se sa željom da sudjelujete na "Lipsusu", pa na osnovu liste koju kreirimo po redu prijavljivanja, bit ćete pozvani. Prijave ekipa, kao i za ekipe koje bi željele sudjelovati, a nisu dobile poziv, možete poslati na e mail: lipsus@oi3maj.net do 5. lipnja 2014.!!!  
 
P.S. PREDZADATAK: Milenijska fotografija ekipe!!!  
 
Sve ostale informacije, prijavnice i propozicije na mrežnim stranicama Lipsusa
 
 
Vaši trećemajci
 
Objavio: mutni
 
Verzija za ispis