Logo
 Izbornik
 Članak
JOTA – JOTI 2014 natječaj za logotip
Ove godine malo ranije raspisan je natječaj za dizajn loga JOTI/JOTA 2014!
23.04.2014.
Tema ovogodišnjeg joti/jota natječaja je otvorena, Svjetski JOTA/JOTI tim je odlučio svima dati slobodu u dizajniranju ovogodišnjeg loga, jedina uputa je da je vezano za svjetsko okupljanje izviđača putem interneta i radio valova  
Pravila i upute možete pogledati na mrežnim stranicama. Svoje dizajne možete poslati i putem e-maila: jota.joti@scout.org
 
Šaljite svoje dizajne sve do 15. svibnja 2014.!!! 
 
Pošaljite svoje radove, dizajne, ideje… možda baš tvoj dizajn bude izabran za ovogodišnji JOTA/JOTI logo. 
 
Nagrada: osim priznanja za naj-logo JOTA-JOTI 2014, nagrađeni će dobit i pravo izbora proizvoda iz svjetske izviđačke trgovine "World scout shop"
 
 
Ako još netko ne zna što je JOTI/JOTA: 
 
The World Scout Jamboree on the Internet (JOTI) je međunarodni izviđački susret na Internetu koji se održava svake godine treći vikend u listopadu. Od 1996. godine JOTI je službena akcija Svjetske izviđačke organizacije. 
 
Tog vikenda tisuće izviđača iz cijeloga svijeta i međusobno će razgovarati pomoću Interneta, koristeći sve dostupne komunikacijske tehnologije, od web pretraživača, e-maila, chat programa, mikrofona, skenera i digitalnih fotoaparata. Izviđačke udruge mogu kombinirati ovaj događaj s Jamboreeom u eteru (JOTA – The Jamboree On the Air), aktivnosti u kojoj izviđači komuniciraju pomoću radio-amaterskih uređaja. 
 
JOTI vam omogućava stvaranje prijateljstava s izviđačima iz drugih država i pruža mogućnost da saznate više o njihovom životu. Često se ti kontakti očuvaju više godina i prethodnica su kasnijim posjetima, susretima i zajedničkim aktivnostima. 
 
 
Milan Macut, načelnik za informiranje 
JOTA/JOTI nacionalni kordinator 
 

 
Objavio: infoSIHteam
 
Verzija za ispis