Logo
 Izbornik
 Članak
1. susret Kluba istraživača X – Turnir u X pongu
Vjerujemo da ste već čuli, ali za one koji nisu evo par uvodnih riječi. Klub istraživača X je programska sekcija za dobnu skupinu istraživača Dalmacije pokrenuta s ciljem edukacije, međusobnog povezivanja, druženja i upoznavanja, razmjene iskustava te stjecanja novih znanja i vještina.
18.11.2013.
1. susret Kluba istraživača X bio je u subotu 9. studenoga 2013. u prostorijama SK Split, u Splitu.  
U 19:30 sati okupilo se 40-ak istraživača koje su pozdravili članovi Tima SSZ-a koji je sve i pokrenuo. Prva aktivnost bio je X - date. Kao što sami naziv aktivnosti govori, to je bilo upoznavanje, ali na malo neobičan način. Dio istraživača sjedio je na stolcima dok su se ostali izmjenjivali svako X sekundi, a zadatak je bio saznati odgovore na zadana pitanja, kao na primjer Koji je tvoj najdraži film, Gdje je bilo tvoje posljednje logorovanje, Koje boje su ti čarape koje sada nosiš, Koji je tvoj najdraži kafić?. Kroz zabavu i smijeh naši su se istraživači još bolje upoznali.  
Nakon X - datea, uslijedio je Turnir u X pongu. Natjecalo se 8 mješovitih ekipa iz OIP Spinut, OIP Jadran, OIP Brodosplit, SK Marjan, SK Split i UI Dugi Rat koje su se slagale po bojama papirića-slagalice koje su istraživači dobili na početku susreta. Bilo je dosta zahtjevno. Na stolu za stolni tenis bile su zalijepljene čaše u kojima su se nalazila razna pitanja. Zadatak je bio ubaciti lopticu u čašu te točno odgovoriti na pitanje, a moram priznati da pitanja nisu bila baš lagana.  
Bilo je puno navijanja, bodrile su se ekipe, a na kraju, nakon napetog finala, pobijedila je ekipa“Tri štruce kruva“.  
Uslijedila je podjela članskih iskaznica Kluba istraživača X te proglašenje pobjednika Turnira u X pongu i dodjela pehara.  
Pred sam kraj napravili smo i prvu zajedničku sliku te sretni i zadovoljni otišli svojim kućama u iščekivanju novog susreta.  
 
Marin Micunović, SK Split za infoSIHteam
 
Objavio: infoSIhteam
 
Verzija za ispis