Pahuljica 10.09.2007. 18:42 |
Ivek ...Zaje*ali su te... Možeš dosta uštedjeti ako umjesto hobotnice uzmeš srdele... Pripremiti na isti način kao i hobotnicu... Nema razlike u okusu... ;-))) Za mačke ne znam... neka one kažu, board je svima otvoren...
|
ivek 10.09.2007. 16:06 |
Hobotnica na vlaški ;-) Nakon što se vratih s kratkog godišnjeg, da podjelim s vama dragim ljudima novi recept za hobotnicu, moram priznati da je za prste polizati. Sastojci 1 mali odojak (do 15 kg ) 1 veća hobotnica (cca 2 kg ) krumpir Priprema Dok se odojak vrti na ražnju, hobotnica se kuha sa krumpirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a odojak ispečen, izvade se krumpiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama (vrag ti i te ribetine brez koščurine). Odojak servirati na toplim tanjurima …. Ojkati što jače … p.s. varijanta 2 - umjesto malog odojka jako dobro kao zamjenu možete uzeti jedno manje janje, ovisno o vremenskim prilikama i godišnjem dobu, mislim da će bolje pasati u ovo ljetno vrijeme, dok ostale namirnice ostaju iste po izvornom receptu.
|
Andreja 08.09.2007. 19:29 |
Jamboree 2007 Zdravo svima, zelim da pozdravim sve izvidjace ali najvise nekoliko devojaka koje su bile na Jaboree-u u Londonu. To su Blanka, Manuela, Roberta, Arnela, Jelena,..... bilo nam je zabavno, zezali smo se po nasem kampu, i samo da ne kazete da sam vas zaboravio,,,, Jer nisam.... Andreja iz sbije |
toki 07.09.2007. 15:30 |
obavijest Bajsu Bajs, pošto te ne mogu dobiti na tel. samo da ti javim da je dođeš 13.09. u 19,30 na sastanak u prostor Udruge! |
Filac 05.09.2007. 18:39 |
Bilten THANKS...! Mozes ga i zadrzat,snaso sam se tako da sad ipak imam drugi svoj bilten... :) |
pahuljica 05.09.2007. 15:59 |
a kao vrhunac.. jedna dobra pita od govedine..sa šlagom od muflona... za do kraja zasladit... I natren za šećeraše |
Bajs 05.09.2007. 15:07 |
Prilog Za prilog je najbolje janje koje je pojelo zeca, normalno. Od voća pečena teletina, od kolača pečena svinjetina.
|
Čop 05.09.2007. 11:41 |
Bajs... A što je bio prilog? |
Bajs 04.09.2007. 22:10 |
glede recepta Čopov recept je super, probao sam i stvarno je odlično. Ja sam samo malo "pojačao" recept - na jednog Mislava najbolje ide 4-6 lungića. probajte to! |
vedrana 03.09.2007. 19:25 |
za filca ostavio si svoj bilten od šš pa sam ga sačuvala pa cu ti ga dat ako se opet sretnemo |
pahuljica 03.09.2007. 15:43 |
Bajs.. .. tebi i zajednički dragim ljudima čestitam četvrt stoljeća!!! Još tri puta tako i - ETO STOLJEĆA!!!! Riba (mislav, a u puku češće znana kao floskula) je već partila... eno je u loncu! Čopu hvala na receptu i prosvjetljenju!!! |
Bajs 02.09.2007. 20:36 |
Prije 25. godina na današnji dan... nekoliko ljudi koji mi puno znače u životu dali su svoje obećanje/zavjet. Sretnih nam četvrt stoljeća dragi moji... Znate koji ste |